Ai intrebari sau nelamuriri? Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0731 052 333!

      STIMATI PACIENTI,

      Incepand cu data de 01.05.2020 deschidem portile clinicii noastre, avand avizul autoritatilor competente. Va anuntam ca ne-am pregatit pentru a respecta toate masurile de siguranta si preventie necesare in preluarea urgentelor stomatologice. Detinem echipamentele necesare pentru dezinfectie si sterilizare astfel incat atat dumneavoastra cat si personalul medical sa fie in siguranta. Programarile si triajul vor fi efectuate telefonic.

      Pentru urgente dentare va rugam sunati la nr 0731052333.

Cu drag, echipa Rasmin Dent.

Obturaţii estetice

Obturaţii estetice

Daca apar carii sau defecte mici la nivelul dintilor frontali, este nevoie de refacerea acestora prin obturatii cat mai putin vizibile.

Avand la dispozitie o gama foarte larga de nuante si tonuri, obturatiile fotopolimerizabile din material compozit au o foarte buna estetica. Acest lucru este valabil si in cazul inlocuirii obturatiilor metalice vechi, inestetice.

Procedura

De obicei este necesara o singura sedinta. Primul pas consta in indepartarea tesutului cariat sau inestetic. Urmeaza gravarea acida a dintelui pentru a permite lipirea materialului fotopolimerizabil. Acesta din urma, odata aplicat, se finiseaza si lustruieste, rezultind o restaurare frumoasa, cu aspect de dinte natural.
 
Inapoi la servicii