Ai intrebari sau nelamuriri? Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0731 052 333!

Va oferim aceeasi experienta stomatologica rafinata si la noua noastra locatie din Calea Rahovei, nr. 290, unde tarifele raman la fel de accesibile, asa cum v-ati obisnuit in cei 12 ani de excelenta!

Inhalosedare

Inhalosedare

     Care sunt avantajele inhalosedarii cu protoxid de azot?

1. Actioneaza rapid: Dupa doar cateva minute de la administrare, stresul va fi trasformat intr-o stare de relaxare.

2 .Nivelul sedarii poate fi controlat: Nivelul sedarii cu Protoxid de azot poate fi controlat in functie de nivelul optim al relaxarii.

3. Timpul de recuperare esre scurt: In decursul a 3-5 minute dupa intreruperea administrarii (100% O2 flush), efectele dispar cu desavarsire din organism. De fapt, Protoxidul de azot este singura modalitate de sedare care nu are efecte pe termen lung care sa afecteze capacitatea de a conduce. Vei avea o senzatie de prospetime si vei putea sa iti continui activitatile zilnice.

     Ce este N20 (protoxidul de azot)?

Protoxidul de azot este un gaz care combinat cu oxigenul combate anxietatea in timpul tratamentului stomatologic. Odata inhalat, Protoxidul de azot induce un efect de calmare si relaxare.

    Este protoxidul de azot sigur?

100% Protoxidul de azot este cea mai sigura metoda de sedare folosita in tratamentul stomatologic. Este un gaz bland, ne-toxic, care se elimina singur din organism dupa administrare. Beneficiile protoxidului de azot sunt recomandate pentru pacientii cu un anume istoric medical, cum ar fi hipertensiunea arteriala, angina sau pentru cei care au avut atac de cord. Spre deosebire de anestezia generala, pacientii care inhaleaza protoxidul se azot sunt constienti si receptivi tot timpul.

   Este protoxitu de azot sigur pentru copii?

Protoxidul de azot este cea mai sigura si eficienta metoda de sedare care ii ofera copilului o experienta pozitiva in timpul tratamentului dentar.

 
 
 
Inapoi la servicii