Ai intrebari sau nelamuriri? Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0731 052 333!

      STIMATI PACIENTI,

      Incepand cu data de 01.05.2020 deschidem portile clinicii noastre, avand avizul autoritatilor competente. Va anuntam ca ne-am pregatit pentru a respecta toate masurile de siguranta si preventie necesare in preluarea urgentelor stomatologice. Detinem echipamentele necesare pentru dezinfectie si sterilizare astfel incat atat dumneavoastra cat si personalul medical sa fie in siguranta. Programarile si triajul vor fi efectuate telefonic.

      Pentru urgente dentare va rugam sunati la nr 0731052333.

Cu drag, echipa Rasmin Dent.

Aparat dentar mobil

Aparat dentar mobil

Aparatele dentare mobile sunt realizate din acritat auto sau foto polimerizabil. Ele sunt folosite pentru corectarea pozitiei dintilor pana in momentul eruptiei tuturor dintilor definitivi. Sunt capabile sa modifice dimensiunea maxilarului sau a mandibulei prin fortele exercitate asupra dintilor.

Aparatul este alcatuit dintr-o baza, mai multe sarme (crosete) sau gutiere si suruburi ortodontice. Sunt realizate in laboratorul de tehnica dentara, sunt unice pentru fiecare pacient, pe baza amprentei (mulajului) luate de catre medicul ortodont in cabinet.

Perioada de purtare de catre copil al acestor aparate poate varia de la cateva ore/zi pana la purtare permanenta atat ziua cat si noaptea, cu exceptia perioadei meselor si atunci cand copilul se spala pe dinti.

In anumite situatii mai ales daca tratamentul este inceput tardiv poate fi necesara si purtarea unui aparat ortodontic fix.

Inapoi la servicii