Ai intrebari sau nelamuriri? Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0731 052 333!

      STIMATI PACIENTI,

      Incepand cu data de 01.05.2020 deschidem portile clinicii noastre, avand avizul autoritatilor competente. Va anuntam ca ne-am pregatit pentru a respecta toate masurile de siguranta si preventie necesare in preluarea urgentelor stomatologice. Detinem echipamentele necesare pentru dezinfectie si sterilizare astfel incat atat dumneavoastra cat si personalul medical sa fie in siguranta. Programarile si triajul vor fi efectuate telefonic.

      Pentru urgente dentare va rugam sunati la nr 0731052333.

Cu drag, echipa Rasmin Dent.

În ce constă controlul periodic

În ce constă controlul periodic

1. Examinarea completa a arcadelor dentare, gingiei si parodontiului marginal

- Se pot pune in evidenta cariile incipiente, care nu au fost sesizate inca de pacient, tratarea cat mai timpurie a acestora stopand evolutia si eventualele complicatii ulterioare.

- Se examineaza integritatea si adaptarea marginala a obturatiilor, a lucrarilor protetice existente si, in cazul unor eventuale defectari, acestea se pot repara sau inlocui.

- Se evalueaza cantitatea de tartru dentar.

- Se evalueaza gradul de igiena orala al pacientului si, la nevoie, se dau recomandari in vederea imbunatatirii calitatii periajului dentar.

- Se evalueaza eventualele coloratii aparute din cauza fumatului sau a consumului de cafea, ceai, vin rosu etc.

2. Se efectueaza un detartraj complet cu ultrasunete si un periaj dentar profesional

3. Se examineaza eventualele leziuni ale gingiei, limbii sau mucoasei obrazului

Este important de retinut ca orice problema de sanatate orala descoperita la timp se poate trata mai usor si cu costuri mult mai reduse decat afectiunile avansate.

Inapoi la informatii utile