Ai intrebari sau nelamuriri? Nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0731 052 333!

Va oferim aceeasi experienta stomatologica rafinata si la noua noastra locatie din Calea Rahovei, nr. 290, unde tarifele raman la fel de accesibile, asa cum v-ati obisnuit in cei 12 ani de excelenta!

Echipa Rasmin Dent

Parerea pacientilor

 • Mersul la stomatolog, pana acum, m-a ingrozit pentru ca am avut parte de experiente tare neplacute. Dar la Rasmin Dent am avut norocul sa il cunosc pe dl. doctor Liviu Horvath, un stomatolog de exceptie, competent, cu multa experienta, dar si cu suflet si intelegere pentru pacient. Are rabdare si grija sa nu suferi. Iti vorbeste bland, iti explica tot ce face ca sa te pregateasca pentru inerentele momente de disconfort. Pentru mine, dl. dr.Liviu Horvath este cel mai bun dentist pe care l-am intalnit, cel mai cald si mai intelegator si de aceea il recomand tuturor! Si sa adaug inca un aspect important: clinica Rasmindent este foarte moderna, curata, iar personalul de la Receptie foarte amabil si politicos.

  Ada Murzea
  05.03.2024
 • Rasmin Dent a devenit alegerea mea numărul unu. Dr. Nikola Kostovski a fost extraordinar în realizarea implantului meu, iar experiența în ansamblu a fost excepțională.

  Cristian Ana Maria Laura
  01.02.2024
 • Echipă de nota 10. Mulțumiri d-nei doctor Irina Sârbu. Calm și profesionalism. Vom reveni ori de câte ori este necesar cu cea mai mare încredere.

  Doru-Eugen Mandache
  24.01.2024
 • Servicii ireprosabile. Dna dr Marinescu Ruxandra super profesionista! La fel si dna de la radiologie! Ma bucur ca nu trebuie sa strabat tot Bucurestiul si am gasit acest cabinet.

  Monica T
  13.05.2023
 • Echipa de nota 10 .Recomand cu încredere!! Dr Ruxandra Marinescu !! Mulțumesc pt răbdare!! Felicitări Rasmin dent!!

  Dinte Ion
  21.03.2023
 • Doamna doctor Alina Stanica este foarte buna, m-a tratat impecabil, rapid si profesionist. multumesc din suflet doamna doctor Alexandra Stanica pentru amabilitate!

  Daniel
  16.04.2021
 • Recomand dr. Alina Stanica! Interventia dansei a fost fara repros, profesionist si fara durere.

  Mirela Iancu
  11.03.2021